Bezorgkosten en levertijd

Veel artikelen kunnen worden opgestuurd via PostNL of DPD voor 7 Euro. De maximale afmetingen zijn 100 bij 50 bij 50 cm. Als het zwaarder is dan 10 kg of groter dan genoemde afmetingen is het tarief 13,50 euro. De maximale afmetingen van een pakket zijn dan 175 bij 78 bij 58 cm met een maximaal gewicht van 30 kg.

Bij nieuwe artikelen, die te verzenden zijn via PostNl of DPD, worden er geen bezorgkosten berekend. Nieuwe artikelen zijn te vinden in de menu’s van Giso, Anvia en Nieuwe producten.

Het streven is de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk te verzenden. De meeste artikelen worden binnen 2 werkdagen verzonden, mocht het onverhoopt door omstandigheden wat langer gaan duren dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte van gebracht.

Sommige artikelen kunnen vanwege hun afmetingen niet via PostNL of DPD verzonden worden. Bij bestelling van deze artikelen willen wij graag eerst met u overleggen.

Heeft U vragen over een artikel of bestelling, mail info@alta-design.nl  of bel naar:  0031(0)6 26 492 786

 

Bezorgen op een ander adres

Is mogelijk. Optie is te kiezen in het bestelproces.

 

Afhalen

Afhalen van artikelen is natuurlijk binnen de winkeltijden mogelijk en kan  eventueel ook  buiten de openingstijden. Graag  dan vooraf  een  afspraak maken.

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties of hoeveelheden zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. het verlengen of verkorten van armaturen en bestellingen van grote hoeveelheden die door besteld moeten worden bij de groothandel.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door:

-het geven van een retouropdracht via onze site

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

-het artikel compleet is

-in de originele staat

-voor zover redelijkerwijs mogelijk in de juiste verpakking

-met zorg her ingepakt

Crediteren van het bedrag voor het artikel geschiedt binnen 14 werkdagen, na ontvangst van de goederen, via een bankoverschrijving. Zijn op de factuur verzendkosten gespecificeerd dan worden deze niet geretourneerd.

U dient het pakket zodanig te versturen dat het met een Track&Trace code te volgen is.

De kosten die u maakt voor het terugsturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening.

 

Betaalmogelijkheden

Via bankoverschrijving

IBAN nr.: NL70 INGB 0003 7365 58

Op naam van R. Alta

Eventueel nodig voor buitenlandse klanten

BIC code: INGBNL2A

 

In de winkel

PIN-logo

 

Op de website

Paypal iDEAL_128x128