Bezorgkosten en levertijd

Veel artikelen kunnen worden opgestuurd via PostNL of DPD voor 7 Euro. De maximale afmetingen zijn 100 bij 50 bij 50 cm. Als het zwaarder is dan 10 kg of groter dan genoemde afmetingen is het tarief 13,50 euro. De maximale afmetingen van een pakket zijn dan 175 bij 78 bij 58 cm met een maximaal gewicht van 30 kg.

Bij nieuwe artikelen, die te verzenden zijn via PostNl of DPD, worden er geen bezorgkosten berekend. Nieuwe artikelen zijn te vinden in de menu’s van Giso en Nieuwe producten.

Het streven is de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk te verzenden. De meeste artikelen worden binnen 2 werkdagen verzonden, mocht het onverhoopt door omstandigheden wat langer gaan duren dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte van gebracht.

Sommige artikelen kunnen vanwege hun afmetingen niet via PostNL of DPD verzonden worden. Bij bestelling van deze artikelen willen wij graag eerst met u overleggen.

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen of terug te brengen (herroepingsrecht).
Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties of hoeveelheden zijn aangepast.
Daaronder verstaan we o.a. het verlengen of verkorten van armaturen en bestellingen van grote hoeveelheden die door besteld
moeten worden bij de groothandel.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door:
-het geven van een retouropdracht via het mailadres van de site, via de telefoon en of via Whatsapp.
U kunt het artikel alleen terug sturen/brengen als:
-het artikel compleet is en in de originele staat
-voor zover redelijkerwijs mogelijk in de juiste verpakking
-met zorg her ingepakt

Crediteren van het bedrag voor het artikel geschiedt binnen 14 werkdagen, na ontvangst van de goederen, via een bankoverschrijving.
Zijn op de factuur verzendkosten gespecificeerd dan worden deze niet geretourneerd. U dient een pakket zodanig te versturen dat het
met een Track&Trace code te volgen is. De kosten die u maakt voor het terugsturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening.

Huren

U kunt bij ons ook artikelen huren per week. U betaalt 10% van de verkoopprijs ex BTW per week. Bij het ophalen van de artikelen dient
de verkoopwaarde te worden voldaan als borg en bij het terug brengen krijgt u de borg minus de verhuurkosten retour.
Minimale totale prijs 25 euro exclusief BTW.
De hurende partij is in deze periode verantwoordelijk voor het artikel.

Inkoop

Heeft u op het gebied van antiek, Jugenstill, Art nouveau, Art Deco, design, mid modern, aardewerk, glas, brocante, curiosa, of een
gehele inboedel  te koop. Stuur vrijblijvend foto’s naar mail info@alta-design.nl  of bel naar:  06 26 492 786

Betaalmogelijkheden

Via bankoverschrijving
IBAN nr.: NL70 INGB 0003 7365 58
Op naam van R. Alta
Eventueel nodig voor buitenlandse klanten
BIC code: INGBNL2A

Pin automaat in de winkel.